Koirani

Nancy   Kiia   Super   Brie   Chili
> Omat koirani
> Sijoituskoirani
> Yhteisomistuskoirani
> Amazeme-jalostusurokset
C.I.B C.I.E BALT & FI & EE & LT & LV MVA EE VMVA LTV-10 FI TVA BH JK1 RTK1
Story Goes Queen of Shadow
"Nancy"
Nancy

Nancyn tokoura numeroin

Luokka: EVL PM-toko
Paikka ja aika: Jyväskylä 26.9.2010
Tuomari: Kaisa Poutanen

Koe alkoi kurjasti, kun Nämppä oli mennyt maahan noin 20 sekunttia ennen ajan loppumista. Tuhma tyttö. Seuraaminen oli ihan mallikasti. Ei itketty laisinkaan. Idari onnistui upeasti. Luoksetulossa ilme oli todella hyvä. Ei ollut ennakoinnin makua yhtään. Ensimmäinen stoppi jopa hieman valui. Ruudussa tyttö oli noussut sitten seisomaan juuri ennen luoksekutsua. Hyi miten tuhma tyttö minulla onkaan :) Ohjattu oli hyvä. Metallinoudossa Nämppä kopsautti estettä menosuunnassa. Laiskuus iski lienee. Tunnistusnouto onnistui muuten hyvin mutta otin kapulan ilman liikkurin lupaa. Liikkuri oli tässä vaiheessa koetta jo hieman uninen yövuoron jäljiltä. Oma moka, ei Jennin. :) Kaket olivat sitä, mitä ne ovat nyt olleet. Nämppä eteni hieman ja ensimmäinen istuminen onnistui vasta toisella käskyllä.

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 0 0
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 8,5 25,5
Idari 9 27
Luoksetulo 8 32
"Ruutu" 5 20
Ohjattu noutaminen 9 27
Hyppynouto 7 21
Tunnari 7,5 22,5
Kauko-ohjaus 5 20
Yhteensä 215
TULOS EVL3
Sijoitus + huomautuksia 6./11

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Keuruu 19.9.2010
Tuomari: Salme Mujunen

Oli todella ilo saada kisata Nämppä-pämpän kanssa pitkästä aikaan. Nämppä teki hienoa työtä ja oli ihan hyvässä vireessä. Luoksetulo oli mielestäni todella onnistunut, vaikka saimmekin siitä vain 7 pistettä: Nämppä ei ennakoinut pysäytystä. Vauhdikkaampihan se olisi toki saanut olla. Ruudussa pysäytyskäskyn jälkeen Nämppä meni jostain kumman syystä oikean takamerkin taakse. Käskin uudestaan ruutuun ja samalla maahan mutta ikävä kyllä siinä kohdin Nämppä oli puoliksi ruudun ulkopuolella. Ohjatussa Nämppä karkasi ennen aikoja merkiltä, enkä saanut enää sitä korjatuksi. Kaukkareissa ensimmäiseen vaihtoon tarvittiin kaksi käskyä. Tämän lisäksi Nämppä eteni aika reilusti.

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 8 24
Idari 9 27
Luoksetulo 7 28
"Ruutu" 0 0
Ohjattu noutaminen 0 0
Hyppynouto 9 27
Tunnari 9,5 28,5
Kauko-ohjaus 5 20
Yhteensä 204,5
TULOS EVL3
Sijoitus + huomautuksia 4./6

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Jyväskylä 18.10.2009
Tuomari: Marko Puranen

Jouduimme ottamaan tähän kokeeseen sattuneesta syystä todella lentävän lähdön eli en ehtinyt ollenkaan pyöritellä Nämppää kisakentällä saatika orientoitua koko PM-kokeeseen Nämpän osalta. Paikkaistuminen ja paikkamakuu menivät kuitenkin hyvin häiriöstä huolimatta: vieressä ollut koira lähti paikkaistumisessa liehittelemään vierustoveriaan. Seuraaminen oli muuten melko hyvää mutta lopussa sitten Nämpän hermo petti ja Nämppä haukkui paikalla kääntymisissä sekä peruuttamisessa. Idarin vähennys tuli osittaisesta kontaktin puuttumisesta seuraamisosuuksilla. Pysäytykset onnistuivat moiteettomasti. Luoksetulon vähennys tuli ensimmäisen osuuden hitaudesta sekä ennakoinnista. Ruutu oli totaalisesti kadoksissa. Nämppä meni luokestulon merkeille. Moni muukin koira ikävä kyllä  seurasi Nämpän esimerkkiä. Ohjatussa noudossa merkille meno olisi saanut tuomarin mukaan olla nopeampi. Siitä pistevähennys. Tunnarissa Nämppä "hampaili" yhtä kapulaa ennen kuin nosti omansa. Siitä nolla. Kaukkareissa jouduin antamaan jättäessäni toisen maahan-käskyn ja yhdessä vaihdossa kaksi käskyä. Tämän lisäksi Nämppä eteni melko reippaasti. Ansaittu nolla. Ikävää, että Nämpän tokosta eläkkeelle jääminen loppui varsin tylsään nollatulokseen mutta jospa se enteilisi nollatuloksia agilityssä :-)

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 6 18
Idari 8,5 25,5
Luoksetulo 6 24
"Ruutu" 0 0
Ohjattu noutaminen 8 24
Hyppynouto 5 15
Tunnari 0 0
Kauko-ohjaus 0 0
Yhteensä 156,5
TULOS EVL0
Sijoitus + huomautuksia 8./12

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Noormarkku 1.3.2009
Tuomari: Hannele Pörsti

Nämppä oli todella hyvässä vireessä tänäänkin, eikä isompia yllätyksiä tullut. Paikkaistuminen ja -makuu menivät hyvin. Tämän jälkeen teimme idarin jokainen kilpailija vuorollaan. Tämä meni myös hyvin. Seuraamisessa hieman kontaktin laskemista sekä pienen pientä vinkumista askelsiirtymissä. Luoksetulossa rokotus ennakoinnista. Ruutu oli nappisuoritus. Ohjatun vähennys tuli lienee hitaasta palautuksesta. Tuli ravilla takaisin. Metalliesineen luovutus hieman vinossa. Tunnarissa etsittiin omaa kapulaa jonkin aikaa, kunnes nappasi. Kaukkareissa kaikki vaihdot onnistuivat ensimmäisellä käskyllä, olivat kenties hieman hitaat. Eteni hieman istumisesta seisomaan noustessa. Upea koe, upea tulos, upea nainen!

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 7,5 22,5
Idari 9 27
Luoksetulo 8 32
"Ruutu" 10 40
Ohjattu noutaminen 8,5 25,5
Hyppynouto 9 27
Tunnari 8 24
Kauko-ohjaus 7 28
Yhteensä 276
TULOS EVL1
Sijoitus + huomautuksia 1./5
TK4
FI TVA

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Pieksämäki 14.2.2009
Luokka: Ralf Björklund 

Tämän päivän koe oli mielestäni varsin onnistunut vireen yms. suhteen. Kyllähän mukaan mahtui muutama outous mutta yleisesti ottaen Nämppä työskenteli tyylikkäästi ja oli innolla mukana. Paikkamakuussa pistevähennys tuli siitä, kun Nämppä meni maahan toisen ohjaajan käskystä. Seuraaminen oli varsin kivaa sitten, kun se mopo käynnistyi. Idari oli loistava. Luoksetulossa pistevähennys ensimmäisen pysäytyksen ennakoinnista. Ruutu on loistava. Ohjatusta noudossa kapuloita vietäessä paikalle Nämppä peruutteli (!). Haki kyllä merkin hyvin mutta sinkosi sitten ensin ruutuun, joka oli siinä meidän oikealla puolella takana ja sieltä sitten toisella käskyllä kapulalle. Hyppynoudossa ei moitittavaa paitsi hieman vino perusasento. Tunnarissa jotain epävarmuutta. Ennen kakeja prässäsin Nämppää hieman tyyliin. "Nyt olet sitten nätisti" jne. ja se oli ilmeisesti liikaa. Nämppä ei noussut laisinkaan ensimmäisessä istumisessa ja toisessakin jäi puolitiehen. Siitä siis nolla. Läheltä liippaa edelleen se meidän viimeinen ykköstulos mutta ei auta muu kuin jatkaa... Tämä oli muuten meidän 37. koe. Päästäänköhän me pyöreisiin lukuihin ennen kuin Nämpästä leivotaan valio? ;-)

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 8 16
Vapaana seuraaminen 8 24
Idari 9 27
Luoksetulo 8 32
"Ruutu" 9,5 38
Ohjattu noutaminen 6 18
Hyppynouto 9 27
Tunnari 7 21
Kauko-ohjaus 0 0
Yhteensä 233
TULOS EVL2
Sijoitus + huomautuksia 3./6

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Helsinki 25.1.2009
Tuomari: Harri Laisi

Jos edellinen koe oli aikaisemmista poikkeava, oli tämänpäiväinen sitä vielä enemmän. Teimme kaikki liikkeet putkeen ja vielä eri järjestyksessä kuin "normaalisti". Paikkaistumisessa Nämppä ei ollut laisinkaan kartalla vaan lähti jättäessäni koiran seuraamaan. Tämän lisäksi Nämppä oli mennyt maahan. Sekaannus saattoi johtua siitä, että unohdin tyystin tehdä valmistavat liikkeet alussa. Paikkaistumisen ja -makuun jälkeen liikkeet suoritettiin seuraavassa järjestyksessä: hyppynouto, kaukkarit, idari, ruutu,  tunnari, luoksetulo, seuraaminen ja ohjattu. Kaukoissa jouduin antamaan ylimääräisen käskyn. Taisipa se tyttö hieman edetäkin. Ruudussa meni maahan vasta toisella käskyllä. Onneksi emme sentään nollanneet liikettä tällä niin kuin useammalle koiralle kävi. Luoksetulossa sakotettiin ennakoimisesta. Tuttua puuhaa. Ohjatussa Nämppä kyllä merkitsi merkin mutta sen jälkeen tiiraili ruudun suuntaan. Merkkinä toimi samainen matala päältä leikattu "lätkäkartio" kuin ruudussa. Siitäkö lienee sekaannus. Tyttö kuitenkin lähti merkille mutta tuli ulos kehästä. Lähetin uudestaan merkille mutta en saanut sitä pysymään ringin sisällä. Kolmas käsky nollasi liikkeen eikä myöskään pelastanut sitä koulutuksellisessa mielessä: kolmannella merkki-käskyllä Nämppä olikin jo menossa ruudun suuntaan. Vire oli aika korkea ja veto kehästä pois kova. Onneksi kokeeseen kuului myös muutama onnistuminen.

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 0 0
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 8 24
Idari 10 30
Luoksetulo 8 32
"Ruutu" 8 32
Ohjattu noutaminen 0 0
Hyppynouto 10 30
Tunnari 10 30
Kauko-ohjaus 6,5 26
Yhteensä 224
TULOS EVL2
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Pieksämäki 6.1.2009
Tuomari: Erkki Shemeikka 

Tämän päivän koe oli aikaisemmista poikkeava. Liikkeet tehtiin kaikki perä perään. Koe meni lähes kaikilta osin niin kuin se voi meillä parhaiten mennä. Seuraamisessa Nancy oli aluksi hieman kuutamolla mutta petrasi sitten loppua kohden. Idari meni todella hienosti. Luoksetulossa taas ensimmäinen pysäytys liian hidas. Toinen olikin nappisuoritus. Ruutu meni kivasti aivan kuten ohjattu nouto. Ihme kyllä, sillä niin ruudussa kuin ohjatussa noudossa kentällä oli reilusti ylimääräisiä merkkejä. Jännitin osaisiko Nämppä mennä oikealle merkille mutta osasihan se tyttö. Hyppynoudossa sivulle tullessa kapula osui jalkaani ja tippui maahan. Siitä pistevähennys. Kaukkareissa unohdin jälleen kerran tehdä valmistavan osuuden. Tällä kertaa Nämppä taas eteni hieman ja ensimmäiseen istumiseen tarvittiin kaksi käskyä. Olen kyllä todellinen onnellinen jälleen kerran tuosta tytöstä. Se se jaksaa minut aina yllättää! Kiitos, Nancy, tämänpäiväisestä!

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 9 27
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 7,5 22,5
Idari 9 27
Luoksetulo 8 32
"Ruutu" 10 40
Ohjattu noutaminen 10 30
Hyppynouto 6 18
Tunnari 9 27
Kauko-ohjaus 5 20
Yhteensä 263,5
TULOS EVL1
Sijoitus + huomautuksia 2./9

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Noormarkku 7.12.2008
Tuomari: Ilkka Stén 

Kokeemme alkoi loistavasti. Ensimmäisestä osiosta saimme puhtaat kympit. Toinen osio meni yllättävän hyvin. Saimme seuraamisesta upeat pisteet. Idarissa kaikki pysäytykset onnistuivat ja vieläpä ensimmäisellä käskyllä. Luoksetulossa Nancyn ennakointihidastamisesta vähennettiin 1,5 pistettä. Maahanmeno onnistui ensimmäisestä käskystä. Ruudussa sen sijaan maahanmenoon tarvittiin toinen käsky. Onkohan Nancylla oltava jokin vakiomäärä maahanmeno-käskyjä per koe? Toisen osion jälkeen olin aivan tohkeissani. Tiesin, että ykköstulos oli nyt todella lähellä. Ohjatussa alkoi sitten alamäki. Nancy ei jäänyt merkille vaan tuli useamman askeleen minua kohti. Palkkaako hakemaan? Käskin uudestaan merkille. Nämppä meni sinne kyllä mutta liian kauas. Tähyili jo vasemmalle kapulalle päin. (Oli sentään oikeaa kapulaa hakemassa tällä kertaa). Kolmannellakaan kerralla en saanut tyttöä merkille. Ajattelin, että tässä tämä sitten oli. Nancy oli selvästikin ihmeissään koko hommasta. Otti selkeästi painetta minusta ja kaikesta ohjattuun noutoon liittyneestä käskytyksestä. Päätin sitten kuitenkin vetää täysillä loppuun ja tehdä parhaani, ja se kannatti. Minulla on kertakaikkisen upea nainen käsissä! Kiitos, Nancy, tämänpäiväisestä!

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 9 27
Idari 9 27
Luoksetulo 8,5 34
"Ruutu" 8 32
Ohjattu noutaminen 0 0
Hyppynouto 9,5 28,5
Tunnari 9 27
Kauko-ohjaus 9 36
Yhteensä 261,5
TULOS EVL1
Sijoitus + huomautuksia 2. sija

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Pieksämäki 15.11.2008
Tuomari: Pauli Härkönen

Tämän päivän kokeessa olisi ollut ainesta ihan siihen ykköstulokseen asti. Paikkaistuminen oli hyvä kuten myös paikkamakuu. Seuraaminen sitä meidän peruskamaa. Vinoutta muutamassa perusasennossa, vinkumista alussa sekä vasempaan jalkaan nojaamista. Idarissa istuminen jäi tänään tekemättä. Luoksetulossa maahanmeno vasta toisella käskyllä. Ruutu ok. Ohjatussa hieman vino perusasento. Hyppynoudossa nousi seisomaan liikkeenohjaajan "käsky"-käskystä. Tunnarissa luovutus hieman vino. Kaukkareissa yksi asento jäi tekemättä + eteni hieman. Harmitti nuo puuttuvat 3 pistettä mutta toisaalta nyt on taas helpompi jatkaa. 

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 10 20
Vapaana seuraaminen 7 21
Idari 6,5 19,5
Luoksetulo 7 28
"Ruutu" 9,5 38
Ohjattu noutaminen 9 27
Hyppynouto 7,5 22,5
Tunnari 9 27
Kauko-ohjaus 5 20
Yhteensä 253
TULOS EVL2
Sijoitus + huomautuksia 3. sija

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Pieksämäki 25.10.2008
Tuomari: Tommi Varis

Tämän päivän koe oli ns. pilalla jo heti ensimmäisen liikkeen jälkeen. Nancy oli mennyt maahan vain 3 sekuntia ennen ajan täyttymistä. Kun näin Nämpän makaavan maassa, tiesin haavemme ykköstuloksesta olevan mennyttä. Tämä vaikutti koko loppukokeeseen. Murjotin asiasta Nämpälle, ja tyttö paineistui aika lailla  minun mökötyksestä. Paikkamakuussa koiran olisi pitänyt mennä nopeammin maahan. Seuraamisessa oli pari vinoa perusasentoa ja jalkaan nojaamista. Idarissa jouduin antamaan ensimmäiseen pysäytykseen kaksi käskyä ja maahan-käsky oli aivan yliampuva. Luoksetulon virheitä en tiedä. Olisiko ennakoinut hieman ja kova maahan-käsky? Ruutu oli hyvä, kuten myös ohjattu nouto. Hyppynouto meni myös hyvin. Mutta sitten tulikin tunnarissa väärä kapula. Pyysin keskeyttämään kokeen, sillä tiesin, etten enää onnistuisi millään omalta harmistukseltani koiraani tsemppaamaan kaukkareihin, ja niinhän siinä sitten kävi, että Nancy kahden vaihdon jälkeen pysyi maassa, eikä enää suostunut nousemaan sieltä ylös. Tällaista tällä kertaa... Jospa ensi kerralla menisi huomattavasti paremmin. Syytä olisi. Ohjasin todella huonosti ja epäreilusti Nämppää. Näin jälkeen päin asia on hirmuisesti harmittanut minua. Jospa minä ottaisin jotain opiksi tämänpäiväisestä. 

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 0 0
Paikkamakuu 8 16
Vapaana seuraaminen 7,5 22,5
Idari 7,5 22,5
Luoksetulo 7 28
"Ruutu" 9 36
Ohjattu noutaminen 9 27
Hyppynouto 9 27
Tunnari 0 0
Kauko-ohjaus 0 0
Yhteensä 179
TULOS EVL0
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: EVL
Paikka ja aika: Jyväskylä 19.10.2008
Tuomari: Pauli Härkönen

Upea päivä, upea kisa, vaikkei sitä ykköstulosta tullutkaan. Paikkamakuun lopussa Nancy ennakoi istumisen viereisen ohjaajan käskystä. Olisikohan tätä pitänyt sittenkin harjoitella? Seuraaminen oli yllättävän hyvää, vaikka polvi osuikin muutaman kerran Nancyn päähän. :? Idarissa istuminen jäi uupumaan ja muuttui maahanmenoksi toisesta käskystä. Luoksetulossa mentiin maahan vasta toisesta käskystä. Ruutu oli sitten mallisuoritus! Ohjatussa noudossa tyttö kyllä merkkasi merkin mutta luvan saatuaan sinkosi oikealle kapulalle, eikä ottanut minun pysäytyskäskyjä kuuleviin korviinsa. Ei varmaankaan olisi pitänyt hetsata ennen tätä osiota. Hyppynouto meni ihan hyvin. Tunnarissa havaittavissa epävarmuutta, kun piti oikean kapulan löydettyään tarkistaa vielä muut kapulat. Kaukkareissa eteni hieman ja jouduinpa antamaan vielä yhden ylimääräisen käskyn. Päivä oli kaiken kaikkiaan hieno. Koe oli samalla piirinmestastaruuskoe, ja me olimme kahdeksasta koirakosta neljänsiä. Joukkueemme voitti PM-kultaa. Hyvä me! Joukkueita oli kisassa seitsemän.

arvosana pisteet
Istuminen ryhmässä 10 30
Paikkamakuu 8 16
Vapaana seuraaminen 7 21
Idari 5 15
Luoksetulo 7 28
"Ruutu" 10 40
Ohjattu noutaminen 0 0
Hyppynouto 9,5 28,5
Tunnari 7 21
Kauko-ohjaus 6 24
Yhteensä 223,5
TULOS EVL3
Sijoitus + huomautuksia 4./8

» Takaisin sivun yläosaan


Luokka: VOI
Paikka ja aika: Pieksämäki 12.6.2008
Tuomari: Markku Mäntynen

Ei mennyt putkeen ei mutta hei! aina ei voi onnistua ;-) Kokeessa tapahtui monta ihmeellistä ja kummaa asiaa. Tuomari tuumasi, että ikään kuin Nancy ei edes haluaisi olla kehässä. Paikallaolossa oli ensin haistellut yhteen suuntaan ja sitten kahdesti toiseen suuntaan. Takapää oli pysynyt siis koko ajan paikalla mutta etuosa oli liikkunut. Seuraaminen meni hienosti, kuten myös liikkeestä istuminen. Luoksetulossa ensimmäisessä pysäytyksessä Nancy meni syystä tai toisesta maahan. Loppuliike meni mallikkaasti mutta eihän se enää mitään auttanut. Ruudussa Nämppä meni makaamaan ruutunauhan viereen, jolloin käskin Nämpän uudestaan ruutuun ja sitten maahan. Tuomari sanoi, että sillä olisimme saaneet sentään 6 pistettä mutta nainen meni sitten nousemaan ylös minun käännyttyä jo toisen käännöksen. Voi himskatti soikoon tuon akan kanssa! Noudot menivät tuttuun tapaan. Olin todella ilahtunut, että tunnari onnistui. Kaukoissa edettiin reilusti muttei kuitenkaan yli oman mittansa. Että sellaista sirkusta tällä kertaa...

  arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 8,5 34
Seuraaminen taluttimetta 9 27
Istuminen seuraamisen yhteydessä 9,5 28,5
Luoksetulo 0 0
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 9 18
Metalliesineen nouto 7 14
Tunnistusnouto 9,5 38
Kauko-ohjaus 5 25
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä 192,5  
TULOS VOI3
Sijoitus + huomautuksia 4./5

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Padasjoki 11.6.2008
Tuomari: Marita Packalén

Padasjoen kokeessa Nämppä oli erinomaisessa vireessä, mikä näkyikin erityisesti kokeen alkuosassa. Seuraamisessa teimme sitten saman tien käännöksiä niin hitaassa käynnissä kuin juoksussa. Liekö se sitten innosti tyttöä pitämään kontaktia niin upeasti yllä? Myös noudot antavat aina lisäpotkua työskentelyyn. Tunnarissa muut kapulat olivat nurmikossa piilossa paitsi kaksi reunimmaista oikealla puolella. Minä myöskään siis en nähnyt muita kuin nuo kaksi kapulaa. Nämppä meni kyseisille kapuloille, haistoi ne, nosti päätään, vilkaisi minua,  otti sitten pari askelta ruudun suuntaan (etsikö sieltä sitten lisää kapuloita?), palasi takaisin kyseisille kapuloille ja nappasi sitten niistä toisen, joka ei tietystikään ollut meidän kapula. Koirasta näki kaikin puolin, että se oli ihan hukassa. Harmittaa, etten tajunnut pyytää lupaa käydä näyttämässä ne kapulat tytölle. Hämmästys ja pettymys oli suuri mutta jaksoin kuitenkin vielä tsempata nuo meidän kaukkarit. Olen todella onnellinen saadusta tuloksesta, sillä tämä on meille todellinen työvoitto. Pääsemme vihdoinkin opettelemaan uusia, kivoja asioita! Vaikka osallistumme vielä kahteen kokeeseen, joihin olemme jo ilmoittautuneet, emme kuitenkaan yritä hakea TK3:sta vaan kisakokemusta rennolla mielellä.

  arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 40
Seuraaminen taluttimetta 9,5 28,5
Istuminen seuraamisen yhteydessä 10 30
Luoksetulo 10 40
"Ruutu" 10 40
Noutaminen esteen yli hypäten 10 20
Metalliesineen nouto 9 18
Tunnistamisnouto 0 0
Kauko-ohjaus 7 35
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä   260,5
TULOS   VOI1
Sijoitus + huomautuksia 1./3

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Varkaus 6.4.2008
Tuomari: Ossi Harjula

Varkauden koe alkoi todella lupaavasti, vaikka aluksi jännitykseltäni ei meinannut saada happea. Onneksi tuomari omilla leppoisilla jutuillaan sai minut rentoutumaan mutta ei sekään pelastanut tätä koetta. Tunnari meni syystä tai toisesta pieleen, minkä jälkeen minulta meni plasmat sekaisin ja unohdin tehdä valmistelevan osuuden kaukkareiden alkuun.

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 40
Seuraaminen taluttimetta 8 24
Istuminen seuraamisen yhteydessä 9 27
Luoksetulo 6,5 26
"Ruutu" 10 40
Noutaminen esteen yli hypäten 9 18
Metalliesineen nouto 8 16
Tunnistamisnouto 0 0
Kauko-ohjaus 0 0
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä   199
TULOS   VOI3
Sijoitus + huomautuksia 3./5

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Siilinjärvi 24.3.2008
Tuomari: Juha Kurtti

Siilinjärven koe pidettiin parkkihallissa, joka noin muuten oli varsin toimiva paikka mutta ruutu pääsi siellä meiltä häviämään. Koe meni muuten varsin mukavasti, vaikkakin seuraaminen on melko kehnoa. Nämppä selvästi piristyi kokeen edetessä. Alussa oli hieman kuutamolla. Luoksetulossa meni maahan vasta toisella käskyllä yms. Saimme kuitenkin kakkostuloksen, mikä kyllä lämmitti mieltä. Kisa itsessään ei kuitenkaan ollut ihan nappi suoritus. Onneksi kaukokäskyt toimivat tällä kertaa. Niistä voin olla aidosti onnellinen. Nyt pitänee hioa sivulle tuloja, perusasentoja sekä maahan menoja. Reippain mielin seuraavaan kokeeseen.

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 9 36
Seuraaminen taluttimetta 7,5 22,5
Istuminen seuraamisen yhteydessä 9 27
Luoksetulo 5 20
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 10 20
Metalliesineen nouto 8,5 17
Tunnistusnouto 9,5 38
Kauko-ohjaus 7,5 37,5
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä   226
TULOS   VOI2
Sijoitus + huomautuksia 3.

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Pieksämäki 16.2.2008
Tuomari: Marko Puranen

Tämän päivän koe oli monessa mielessä mielenkiintoinen. Paikalla makaamisessa Nancy oli säikähtänyt tuomarin mukaan jotain ja noussut seisomaan, minkä jälkeen oli kuitenkin mennyt takaisin maahan ja suorittanut paikalla makaamisen kunnialla loppuun. Yhden katsojan mukaan Nämppä-tyttönen säikähti vierustoverimme erittäin rivakasta poistumista koiransa luota. Kyseinen kisaaja huhhaili ja hötkyi piilossa niin, että suojana toimiva verho vaan viuhui. Se siitä. Jäi hieman kyllä harmittamaan. Seuraaminen oli ihan ok. Ei mitenkään tyylipuhdasta mutta riittävän hyvää. Perusasennot kaikki löytyivät. Askelsiirtymiset vasemmalle olivat kehnoja. Istuminen seuraamisen yhteydessä oli moitteeton suoritus. Luoksetulo oli varmaankin tuomarin mieleen liian hidas. Tuomarihan ei ehtinyt paljon kommentteja antamaan, joten joudun hieman arvailemaan pistevähennysten syitä. Ruutu oli nappisuoritus. Myös hyppynouto meni moitteettomasti. Metallinouto oli varmaan taas liian hidas tuomarin makuun. Tunnarikapulan Nämppä toi piippuna. Kyllä nimittäin nauratti. Kauko-ohjauksessa ikävä kyllä Nämppä eteni yli oman mittansa ja yhden vaihdon  (olisikohan ollut seisomisesta istuminen?) Nämppä teki vasta toisella käskyllä. Joka tapauksessa kisa meni hyvin, sillä jotain edistystä on havaittavissa (esim. ruutu). Hyvin mielin voimme siis lähteä seuraavaan kisaan. Kunhan vain saisimme malttia noihin kaukkareihin. 

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 0 0
Seuraaminen taluttimetta 7,5 22,5
Istuminen seuraamisen yhteydessä 9 27
Luoksetulo 7 28
"Ruutu" 9 36
Noutaminen esteen yli hypäten 9 18
Metalliesineen nouto 7 14
Tunnistusnouto 8,5 34
Kauko-ohjaus 0 0
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä   187,5
TULOS   VOI0
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Pieksämäki 17.11.2007
Tuomari: Pauli Härkönen

Nancy teki tällä kertaa ihan iloisesti hommia mutta pyrki kuitenkin useampaan otteeseen kehästä ulos repulle eli palkalle ja otti ilmeisesti stressiä reppumme lähellä olevasta koirasta. Luuliko, että kaveri söisi palkan parempiin suihin? Luoksetulossa pysähtyminen noin metrin päähän minusta selittynee sillä, että minä olin horjahtaa ja jouduin korjaamaan asentoni juuri ennen viimeistä luoksetuloa. Olin näet hieman takakenossa, jotten painostasi tyttöä vahingossakaan omalla kehollani. Noh, se oli moka minun puolelta. Ruutuun Nämppä lähti ensimmäisestä käskystä mutta ei mennyt kuitenkaan ihan sisään vaan jäi ensimmäiselle oikeanpuoleiselle törpälle. Pelkäsin, että Nämppä menisi maahan ja niinpä annoin toisen käskyn, jolloin Nämppä palasikin luokseni. Vasta kolmannella käskyllä tyttö juoksi keskelle ruutua, meni ensimmäisestä käskystä maahan mutta nousi seisomaan jo heti ensimmäisen käännöksen jälkeen ja seisoi siellä, kunnes sai "sivu"-käskyn. Pitäisiköhän sitä treenata noita liikkeen muita osia useammin? Hyppynoudossa Nämppä otti häiriötä kehän sivussa (ja sen repun lähellä olevasta) koirasta, kun se haukahti juuri hypyn jälkeen. Nämppä nimittäin singahti sinne päin mutta palasi kapulalle muttei nostanut sitä eikä myöskään tuonut sitä minulle edes toisesta käskystä. Ihmeellistä toimintaa, sillä hyppynouto on yksi Nämpän suosikkiliikkeistä. Kaukkareissa edettiin yli oman mitan ja jouduinpa antamaan toisen käskyn kahteen kertaan. Onneksi kaikki vaihdot kyllä saatiin tehtyä mutta ei mitenkään tyylikkäästi.

  arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 40
Seuraaminen taluttimetta 8 24
Istuminen seuraamisen yhteydessä 10 30
Luoksetulo 7 28
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 0 0
Metalliesineen nouto 8,5 17
Tunnistamisnouto 9 36
Kauko-ohjaus 0 0
Kokonaisvaikutus 8,5 8,5
Yhteensä   183,5
TULOS   VOI0
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Jyväskylä 20.10.2007
Tuomari: Mauri Pehkonen

Lauantain koe oli meidän voittajaluokan pohjanoteeraus. Nämppä teki erittäin vaisusti hommia. Mahtui monta kysymysmerkkiäkin kisaan mukaan, sillä syystä tai toisesta moni ns. vahva liike meni nollille. Kyllä tässä on varmaan mietinnän paikka. Minua ei jäänyt harmittamaan niinkään huono lopputulos vaan suorituksen laimeus. Luoksetulossa seisominen oli hidas ja maahankin mentiin vasta toisella käskyllä. Ruutuun meni takakautta ja aivan reunalle. Päytäperiaatteen mukaisesti oli hikisesti ruudussa mutta lähti sitten hiipimään perään. Hyppynoudossa tipautti kapulan hypyn jälkeen eikä suostunut enää nostamaan sitä. Metallinoudossa luovutti kapulan seisten. Kauko-ohjauksessa Nancy teki omaan tahtiinsa vaihtoja ikään kuin jollain olisi ollut kauko-ohjain tai jotain.

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 9 36
Seuraaminen taluttimetta 8,5 25,5
Istuminen seuraamisen yhteydessä 0 0
Luoksetulo 6 24
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 0 0
Metalliesineen nouto 6 12
Tunnistamisnouto 10 40
Kauko-ohjaus 0 0
Kokonaisvaikutus 7 7
Yhteensä   144,5
TULOS   VOI0
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Jyväskylä PM-toko 30.9.2007
Tuomari: Salme Mujunen

Jännitti kyllä aika kovasti tuo eilinen kisa mutta loppujen lopuksi olo oli melko rento ja suoritus sen mukainen. Nämppä teki kivasti töitä. Me olimme luokan ensimmäinen koirakko, joten vakoilu jäi tällä kertaa olemattomaksi. Seuraaminen ei ollut hirveän hienoa mutta riittävää. Istuminen seuraamisen yhteydessä oli Nämpällä kyllä hanskassa mutta minä sitten halusin varmistaa asian pakotteella. Tuomari mainitsi kohteliaasti asiasta tyyliin, että:"Voit jo jättää pakotteen pois, kun koira kyllä osaa jo liikkeen." Luoksetulon pysäytykset menivät hienosti ottaen huomioon sen, ettemme ole niitä paljoakaan harjoitelleet. Hienoa Nämppä! Ruudussa menin sitten käskemään tytön maahan, kun hän oli ruudun ulkopuolella. Hyvä minä! Tyttö meni jostain ihmeen syystä ruutuun sivusta ja sitten lähti sinne taakse harhailemaan. Ei sitten tullut minulle mieleen antaa uusi ohjauskäsky. No, oppia ikä kaikki. Noudot olivat ihan ok. Jotain kummaahan sitä piti kummassakin tehdä mutta eipä siinä mitään. Tunnari oli hieno suoritus. Kyllä teki tyttö äipän onnelliseksi jälleen kerran. Kauko-ohjaus meni sitten miten meni. Lisää treeniä mutta ei ainoastaan vain meille vaan myös liikkeenohjaajalle, joka unohti oikean vaihtokuvion. Ei se mitään, sillä emme me niitä ole tietyssä järjestyksessä opetelleetkaan mutta ehdin kuitenkin siinä miettiä, että mitenkäs tää nyt näin... Tuomarin mielestä tekemisemme oli iloista ja rentoa. Siitäpä se 9 tuli kokonaisvaikutukseen. Tästä on hyvä jatkaa.

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 40
Seuraaminen taluttimetta 8 24
Istuminen seuraamisen yhteydessä 8 24
Luoksetulo 8,5 34
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 7 14
Metalliesineen nouto 9 18
Tunnistusnouto 10 40
Kauko-ohjaus 0 0
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä   203
TULOS   VOI3
Sijoitus + huomautuksia 3.

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Pieksämäki 14.6.2007
Tuomari: Marko Puranen

Toinen kisamme voittajaluokassa oli pisteiltään jonkin verran huonompi mutta hyvällä mielellä poistuimme kehästä. Nämppä teki hienosti töitä oman osaamisensa mukaan. Epävarmat liikkeet menivät nollille mutta kyllä mukaan mahtui myös yksi nolla ns. varmasta liikkeestä. Mahtavinta tässä kisassa oli ehdottomasti tunnari ja seuraaminen. Seuraamisessa tosin Nämppä haukkoi, mikä vähensi pisteitä roimasti. Tunnarissa melkeinpä purskahdin ilosta kyyneliin, kun tyttö haki oikean tunnarikepin. Luoksetulossa pysäytykset olivat ok mutta luoksetulo oli hidas ensimmäisen pysäytyksen jälkeen. Tämän lisäksi loppuasento jäi tekemättä. Kaukokäskyissä tyttönen oli epävarma, sillä minä käskytin outoja tyyliin "Seiso ei ku istu" liikkeenohjaajan epäselvien ohjeiden vuoksi. Hyvillä mielin olemme kuitenkin lähdössä seuraaviin kisoihin sitten joskus syksymmällä.

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 40
Seuraaminen taluttimetta 7 21
Istuminen seuraamisen yhteydessä 0 0
Luoksetulo 6 24
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 8,5 17
Metalliesineen nouto 8 16
Tunnistamisnouto 6 24
Kauko-ohjaus 0 0
Kokonaisvaikutus 7 7
Yhteensä 149
TULOS VOI0
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: VOI
Paikka ja aika: Varkaus 28.4.2007
Tuomari: Salme Mujunen

Voittajaluokan debyyttimme ei ollut loppujen lopuksi mitenkään huono. Tulos jäi saamatta kahden nollan takia. Nekin tulivat juuri niistä liikkeistä, joista epäilin nollien tulevan. Kyse olikin siis lähinnä harjoituksen puutteesta. Parasta antia tässä kisassa oli se, että Nämppä tällä kertaa yritti ihan oikeasti tehdä parhaansa. Seuraamista olisi parannettava ja noutoja hiottava teknisesti parempaan kuntoon. Molemmissa noudoissa luovutti liian kaukaan. Metallinoudossa jäi noutaessa ensin noin metrin päähän. Jouduin antamaan toisen käskyn. Luoksetulo tuli sössittyä hassujen käskytysten vuoksi. Molempiin maahanmenoihin tarvittiin kaksi käskyä. Myös kauko-ohjaukseen on kiinnitettävä enemmän huomiota. Niissä Nancy eteni n. 2/3 oman mittansa. Tämän lisäksi tarvittiin yksi ylimääräinen käsky. Ruutu ja tunnari ovat kuitenkin meidän heikoin lenkki. Niihin ei auta muu kuin harjoittelu. Tunnarissa Nancy lähti tuomaan ensin oikeaa kapulaa mutta meni sitten tarkistamaan muut kapulat ja hukkasi oman. Tämänpäiväisen perusteella lähdemme positiivisin mielin seuraaviin kokeisiin, joiden ajankohtaa emme vielä tiedä.

arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 40
Seuraaminen taluttimetta 8 24
Istuminen seuraamisen yhteydessä 7,5 22,5
Luoksetulo 5,5 22
"Ruutu" 0 0
Noutaminen esteen yli hypäten 9 18
Metalliesineen nouto 7 14
Tunnistamisnouto 0 0
Kauko-ohjaus 6 30
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 179,5
TULOS VOI0
Sijoitus + huomautuksia

» Takaisin sivun yläosaan


Luokka: AVO
Paikka ja aika: Pieksämäki 25.11.2006
Tuomari: Marko Puranen
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 8 24
Seuraaminen taluttimetta 8 16
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 19
Luoksetulo 8,5 25,5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 20
Noutaminen 7 14
Kauko-ohjaus 8 24
Estehyppy 6 12
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 163,5
TULOS AVO1
Sijoitus + huomautuksia TK2

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Jyväskylä 14.10.2006
Tuomari: Juha Kurtti
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 5 15
Seuraaminen taluttimetta 9 18
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 20
Luoksetulo 5 15
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Noutaminen 8 16
Kauko-ohjaus 6 18
Estehyppy 10 10
Kokonaisvaikutus 10 10
Yhteensä   132
TULOS   AVO3
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Viitasaari 8.7.2006
Tuomari: Saija Pollari-Peltoniemi
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 9,5 28,5
Seuraaminen taluttimetta 8 16
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6 12
Luoksetulo 8 24
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Noutaminen 7,5 15
Kauko-ohjaus 6 18
Estehyppy 9 18
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 140,5
TULOS AVO2
Sijoitus + huomautuksia 3./4

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Hämeenlinna SM-toko  1.7.2006
Tuomarit: Kari Kielo, Marita Packalén ja Hannele Pörsti
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 9 27
Seuraaminen taluttimetta 7 14
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 16
Luoksetulo 5 15
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 14
Noutaminen 7,5 15
Kauko-ohjaus 8 24
Estehyppy 8 16
Kokonaisvaikutus 8/8/7 7,67
Yhteensä 148,67
TULOS AVO2
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Pieksämäki 15.6.2006
Tuomari: Salme Mujunen
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 9 27
Seuraaminen taluttimetta 8 16
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 19
Luoksetulo 8 24
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 18
Noutaminen 9,5 19
Kauko-ohjaus 7 21
Estehyppy 9 18
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 171
TULOS AVO1
Sijoitus + huomautuksia 3./5

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Jyväskylä 18.5.2006
Tuomari: Salme Mujunen
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen taluttimetta 8 16
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 0
Luoksetulo 5 15
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Noutaminen 8 16
Kauko-ohjaus 9,5 28,5
Estehyppy 9,5 19
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä 132,5
TULOS AVO3
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Pieksämäki 6.5.2006
Tuomari: Marko Puranen
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 8 24
Seuraaminen taluttimetta 8 16
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 18
Luoksetulo 5 15
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Noutaminen 7 14
Kauko-ohjaus 8 24
Estehyppy 0 0
Kokonaisvaikutus 7 7
Yhteensä   118
TULOS   AVO3
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Keuruu 23.4.2006
Tuomari: Mauri Pehkonen
  arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen taluttimetta 8,5 17
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 20
Luoksetulo 0 0
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Noutaminen 6 12
Kauko-ohjaus 0 0
Estehyppy 0 0
Kokonaisvaikutus 7 7
Yhteensä   86
TULOS   AVO0
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Pieksämäki 6.1.2006
Tuomari: Mauri Pehkonen
arvosanapisteet
Paikalla makaaminen 9 27
Seuraaminen taluttimetta 9 18
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5 17
Luoksetulo 8 24
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 14
Noutaminen 6 12
Kauko-ohjaus 8 24
Estehyppy 10 20
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä 164
TULOS AVO1
Sijoitus + huomautuksia 6.

Luokka: AVO
Paikka ja aika: Virrat 12.11.2005
Tuomari: Salme Mujunen
arvosana pisteet
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen taluttimetta 9,5 19
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 16
Luoksetulo 0 0
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Noutaminen 6 12
Kauko-ohjaus 8 24
Estehyppy 7,5 15
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 125
TULOS AVO3
Sijoitus + huomautuksia 8.

» Takaisin sivun yläosaan


Luokka: ALO
Paikka ja aika: Lahti 5.11.2005
Tuomari: Marita Packalén
arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen kytkettynä 9 18
Seuraaminen taluttimetta 9,5 38
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 20
Luoksetulo 10 20
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Estehyppy 10 20
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 175
TULOS ALO1
Sijoitus + huomautuksia TK1 KP

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Jyväskylä 15.10.2005
Tuomari: Mauri Pehkonen
  pisteet
Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen kytkettynä 9 18
Seuraaminen taluttimetta 9,5 38
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5 10
Luoksetulo 6 18
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Estehyppy 10 20
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 153
TULOS ALO2
Sijoitus + huomautuksia 8.

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Keuruu 9.10.2005
Tuomari: Mauri Pehkonen
Arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 9 9
Paikalla makaaminen 7 21
Seuraaminen kytkettynä 8 16
Seuraaminen taluttimetta 9 36
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 18
Luoksetulo 8 24
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 14
Estehyppy 10 20
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 167
TULOS ALO1
Sijoitus + huomautuksia 8.

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Jyväskylä PM-toko 2.10.2005
Tuomari: Tommi Varis
arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen kytkettynä 8,5 17
Seuraaminen taluttimetta 8 32
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 19
Luoksetulo 9 27
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 14
Estehyppy 8,5 17
Kokonaisvaikutus 9 9
Yhteensä 175
TULOS ALO1
Sijoitus + huomautuksia KP

LUOKKA: ALO
Paikka ja aika: Jyväskylä 11.9.2005
Tuomari: Aino Juhantalo-Kakkola
arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 9 9
Paikalla makaaminen 9,5 28,5
Seuraaminen kytkettynä 8 16
Seuraaminen taluttimetta 5,5 22
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5 10
Luoksetulo 6,5 19,5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Estehyppy 7,5 15
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä   129
TULOS   ALO3
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Jyväskylä 10.9.2005
Tuomari: Aino Juhantalo-Kakkola
arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 8,5 25,5
Seuraaminen kytkettynä 9 18
Seuraaminen taluttimetta 7,5 30
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7 14
Luoksetulo 8 24
Seisominen seuraamisen yhteydessä 5 10
Estehyppy 7,5 15
Kokonaisvaikutus 8,5 8,5
Yhteensä 155
TULOS ALO2
Sijoitus + huomautuksia 2./5

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Keuruu 4.9.2005
Tuomari: Minna Boman
  arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 8 24
Seuraaminen kytkettynä 8,5 17
Seuraaminen taluttimetta 9 36
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 0
Luoksetulo 8 24
Seisominen seuraamisen yhteydessä 5 10
Estehyppy 9 18
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä   147
TULOS   ALO2
Sijoitus + huomautuksia

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Pihtipudas 7.8.2005
Tuomari: Mauri Pehkonen
arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 8 8
Paikalla makaaminen 10 30
Seuraaminen kytkettynä 6 12
Seuraaminen taluttimetta 6 24
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 18
Luoksetulo 7 21
Seisominen seuraamisen yhteydessä 5 10
Estehyppy 9 18
Kokonaisvaikutus 7 7
Yhteensä 148
TULOS ALO2
Sijoitus + huomautuksia 4./7

Luokka: ALO
Paikka ja aika: Jyväskylä 29.5.2005
Tuomari: Salme Mujunen
arvosana pisteet
Luoksepäästävyys 10 10
Paikalla makaaminen 9 27
Seuraaminen kytkettynä 9 18
Seuraaminen taluttimetta 8,5 34
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7 14
Luoksetulo 9 27
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 0
Estehyppy 10 20
Kokonaisvaikutus 8 8
Yhteensä 158
TULOS ALO2
Sijoitus + huomautuksia 4./7

» Takaisin sivun yläosaan
Amazeme