Pennut

Alkukesälle on odotettavissa kaksi pentuetta. Isänä molemmissa pentueissa on Saksasta jalostuslainaan tuotu Junior (BDJSG16 VDHEUSG17 DEV-17 AT JMVA DE JMVA Simaro Over The Top). Ensimmäisen pentueen emänä (tiineys vahvistettu) on Meg (FI MVA SEJV-15 Amazeme Noble Sapphire) ja toisen pentueen emänä on (tiineyttä ei vielä vahvistettu) Liz (FI MVA EE MVA RTK1 Amazeme Supreme Sensation). Voit lukea lisää molemmista yhdistelmistä niiden omilta sivuilta.

O-pentue

JuniorJ-pentue

Junior

Hyvä tietää!

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta omalla tavallaan haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme