Pennut

Tuorein Amazeme-pentue syntyi 25.9. Pentueeseen syntyi kuusi tyttöä ja yksi poika. Kaikki pennut ovat mustavalkoisia. Pentueen emänä on Lace (SE AVA-H SEJV-13 FIJV-13 AGHD2 Amazeme Twilight Grace) ja isänä Sully (AUS MVA DK MVA DKKV15 DKV15 KBHV15 Showioz Rider Of Last Shadow). Voit lukea lisää vanhemmista pentueen OMASTA BLOGISTA. Pentueen sukutaulua voit tarkastella KoiraNetissä. Meillä on jo muutama koti odottamassa pentua seuraavasta yhdistelmästämme mutta jos sinua kiinnostaa Amazeme-koirat, ole rohkeasti yhteydessä minuun.

SullyLace

AUS MVA DK MVA DKKV15 DKV15 KBHV15
Showioz Rider Of Last Shadow
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: OK, myös gonioskopia (03/2014)
Näyttelyt: AUS MVA DK MVA

SE AVA-H FIJV-13 SEJV-13 AGHD I AGHD II
Amazeme Twilight Grace
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: distichiasis (11/2016)
Näyttelyt: CACIB x 2
Agility: III-luokka, hyppyvalioEtsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta omalla tavallaan haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme