SYKSY 2019

P-pentue

Loppusyksystä meillä on suunnitteilla pentue Brielle. Uroksemme olemme saaneet Marwinin (FI TVA Tiwian's RW Friar Tuck). Brie kisaa agilityssa I-luokassa. Se on myös ansioitunut erinomaisesti näyttelyissä, sillä Brie on useamman maan valio. Briellä on tokosta avoimesta luokasta ykköstulos ja rally-tokosta RTK2-koulutustunnus. Briellä on myös peltojäljeltä FH1-koulutustunnus. Brie läpäisi luonnetestin vähän päälle 2-vuotiaana.

Marwin on Suomen Tottelevaisuusvalio, joksi Marwin valioitui 2,5-vuotiaana. Marwin kisaa myös agillityssä III-luokassa, josta sillä on jo kaksi SERTiä. Näyttelyissä Marwin ei ole juossut tuon tuosta mutta on pojalla yksi PU3-sijoitus.

➔ Linkki PENTUBLOGIIN!

FI TVA Tiwian's RW Friar Tuck
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: OK
Selkä: SP0, LTV0, VA0
TOKO: FI TVA
Agility: III-luokka, SERT x 2
Näyttelyt: AVO-ERI1 SA PU3

C.I.B C.I.E BALT & FI & EE & LT & LV MVA EE & LT & LV & BALT JMVA LTJV-17 LVV-17 FH1 RTK1 RTK2 Amazeme Bejeweled Queen
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Olat: OK
Selkä: LTV0, VA0
TOKO: AVO1
Agility: I-luokka, LUVA x 1
Rally-toko: RTK2
PK: FH1
Luonnetesti: 142 pistettä, laukausvarma, hyväksytty
Näyttelyt: useamman maan valio, C.I.B ja C.I.E

Marwin

BrieQ-pentueSärmäFI MVA EE MVA JV-16 HeJW-16 Amazeme Icy Chilly Champagne
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: OK
Selkä: LTV1, VA0

Vuoden lopulle meillä on suunnitteilla pentue Särmälle. Urosvalinnan julkaisemme myöhemmin. Särmä kisaa agilityssa II-luokassa. Se on myös ansioitunut erinomaisesti näyttelyissä, sillä Särmällä on pelkästään Suomesta 14 sertiä. Särmä valioitui kesäkuussa Suomen Muotovalioksi läpäistyään luonnetestin.

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme