Pennut

Seuraava Amazme-pentue on suunnitteilla ensi vuoden alkuun. Toiveissa olisi saada pentuja Sirulle (C.I.E FI MVA EE MVA LT MVA TK1 Amazeme Elderberry Valleys). Isäksi olemme saaneet jo kauan ihailemani Mahtin (C.I.E FI MVA Anadune Completely Awesome). Sirun juoksujen pitäisi alkaa marraskuun lopulla, joten jos hyvin menee, saamme pentuja helmikuun lopulla, jolloin pennut olisivat luovutuksessa huhtikuun lopulla. Voit lukea lisää vanhemmista pentueen OMASTA BLOGISTA. Pentueen sukutaulua voit tarkastella KoiraNetissä. Jos kiinnostuit yhdistelmästä, ole rohkeasti yhteydessä minuun, niin kerron lisää.

Mahti
Kuva: Sari Manninen
Siru

C.I.E FI MVA
Anadune Completely Awesome
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: OK
Polvet: OK
Selkä: SP1, VA1, LTV0
Silmät: OK (10/2017), gonioskopia ok (10/2015)
Näyttelyt: Suomesta SERT x 4, FI MVA, C.I.E, CACIB x 7
Agility: III-luokka
Luonnetesti: 149 pistettä, laukauskokematon

C.I.E FI MVA EE MVA LT MVA TK1
Amazeme Elderberry Valleys
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: OK
Selkä: LTV0
Silmät: ok, myös gonioskopia (11/2016)
Näyttelyt: Suomesta SERT x 9, kolmen maan valio, kansainvälinen näyttelyvalio (C.I.E, vahvistusta vaille), CACIB x 7
Toko: TK1
Luonnetesti: 175 pistettä, laukauskokematonEtsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta omalla tavallaan haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme