Pennut

SYKSY 2018

Syksylle 2018 on suunnitteilla pentue Lynnille (Amazeme Raspberry Hills) ja BOlle (DE MVA AT MVA DE JMVA DE JMVA (VDH) Simaro Dressed In Black).

→ Tästä pääset PENTUBLOGIIN!

Lynn kisaa agilityssa I-luokassa ja tokossa EVL-luokassa. Lynn on suorittanut myös BH. Näyttelyistä Lynnillä on yksi SERT. Luonnetestistä Lynn sai 138 pistettä ja laukausvarma.

Luonteeltaan Lynn on aktiivinen koira, joka on treeneissä mukana aina täysillä, mutta sille ei ole ongelma, jos treeneihin tulee joskus pidempi, viikon tai kahden tauko. Se pysyy tyytyväisenä oikein hyvin ihan perusarjessa, kunhan saa päivittäiset lenkkinsä.

on hyvin charmantti, rauhallinen ja lempeä herrasmies, joka myös innostuu leikistä niin tarvittaessa. BO rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee toimen kaikkien koirien kanssa. BO on myös arjessa todella helppo ja sopeutuu uusiin tilanteisiin välittömästi. Ääntään BO ei käytä, kuten ei myöskään hänen pentunsa meidän omasta B-pentueesta. Olen ollut todella tyytyväinen Hillan ja BO'n jälkeläisiin, minkä vuoksi haluan käyttää uudelleen BO'ta.

Projektin edetessä lisäämme tänne pentueen oman blogin, josta voit lukea lisää vanhemmista ja niiden suvuista. Ennen tätä voit kysyä lisää Lynnistä laittamalla sähköpostia tai vaikkapa soittamalla.


BH
Amazeme Raspberry Hills
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: puhtaat
Selkä: LTV0, VA0
Silmät: OK, ml. gonioskopia
TOKO: VOI1
Agility: I-luokka
PK-lajit: BH
Luonnetesti: 138 pistettä, laukausvarma
Näyttelyt: SERT

DE MVA AT MVA DE JMVA DE JMVA (VDH)
Simaro Dressed In Black
Lonkat: B1
Kyynärät: 0/0
Silmät: OK (2011, 2014), ml. gonioskopia
Näyttelyt: Saksan ja Itävallan valio

Hyvä tietää!

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta omalla tavallaan haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme