Pennut


BH
Amazeme Raspberry Hills
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: puhtaat
Selkä: LTV0, VA0
Silmät: OK, ml. gonioskopia
TOKO: VOI1
Agility: I-luokka
PK-lajit: BH
Luonnetesti: 138 pistettä, laukausvarma
Näyttelyt: SERT

SYKSY 2018

Syksylle 2018 on suunnitteilla pentue Lynnille (Amazeme Raspberry Hills). Urosvalinnan julkaisemme myöhemmin.

Lynn kisaa agilityssa I-luokassa ja tokossa EVL-luokassa. Lynn on suorittanut myös BH. Näyttelyistä Lynnillä on yksi SERT. Luonnetestistä Lynn sai 138 pistettä ja laukausvarma.

Luonteeltaan Lynn on aktiivinen koira, joka on treeneissä mukana aina täysillä, mutta sille ei ole ongelma, jos treeneihin tulee joskus pidempi, viikon tai kahden tauko. Se pysyy tyytyväisenä oikein hyvin ihan perusarjessa, kunhan saa päivittäiset lenkkinsä.

Projektin edetessä lisäämme tänne pentueen oman blogin, josta voit lukea lisää vanhemmista ja niiden suvuista. Ennen tätä voit kysyä lisää Lynnistä laittamalla sähköpostia tai vaikkapa soittamalla.TALVI 2018/2019

Tämän vuoden lopulle on suunnitteilla toinen pentue, jonka emänä on oma koirani, Brie (C.I.B* C.I.E* FI & LT & LV MVA EE & LT & LV & BALT JMVA LTJV-17 LVV-17 FH1 Amazeme Bejeweled Queen).

Brien kanssa harrastan tokoa, peltojälkeä, rally-tokoa, vesipelastusta ja agilitya. Peltojäljeltä Briella on FH1-koulutustunnus. Tokossa toistaiseksi meidän paras tulos on AVO2. Rallytokossa Briella on alokasluokasta kaksi hyväksyttyä tulosta. Agilityssa olemme vasta kisanneet epävirallisissa kisoissa. Vepessä etenemme hitaasti. Toivon mukaan pääsemme soveen viimeistään ensi vuonna. Luonnetestistä Brie sai 142 pistettä, laukausvarma.

Brie on kiltti, olemukseltaan rauhallinen, erittäin ihmisrakas, myös toisten koirien kanssa toimeen tuleva borderityttönen. Brie rakastaa pallo- ja vetoleikkejä mutta ei kiihdy oikeastaan missään tilanteessa, eikä ääntele. Brie on myös hyvin ketterä, joskin sen takapään hallinta voisi olla vahvempi, minkä huomaa ihmisiä kohdatessa. Häntä vispaa täyttä ympyrää.

Myös Brien pentuprojektiin teemme oman blogin, kunhan olemme päässeet projektissa eteenpäin. Halutessasi kerron mielelläni lisää Briesta ja sen sukulaisista.

Brie
C.I.B* C.I.E* FI & LT & LV MVA EE & LT & LV & BALT JMVA LTJV-17 LVV-17 FH1
Amazeme Bejeweled Queen
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Olat: puhtaat
Selkä: LTV0, VA0
Silmät: OK
TOKO: AVO2
Rally-toko: ALO HYV x 2
Agility: möllitaso
PK-lajit: FH1
Luonnetesti: 142 pistettä, laukausvarma
Näyttelyt: MULTI MVA


Hyvä tietää!

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta omalla tavallaan haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme