Pennut

Alkutalvesta meille syntyi pentue, jonka emänä on Lynn (Amazeme Raspberry Hills) ja isänä BO (Simaro Dressed In Black). Keväälle meillä on toinenkin pentue suunnitteilla Bo:lle. Emänä tulee olemaan tuontikoirani Senna (Heaven's Dust Of Bordertreowe). Juoksujen pitäisi alkaa helmikuussa, joten jos hyvin käy on meillä pentuja huhtikuun lopulla, jolloin pennut olisivat luovutusiässä kesäkuun lopulla. Voit lukea molemmista pentueista niiden omilta sivuilta klikkaamalla pentueen nimeä: K-pentue ja L-pentue.

Bo
K -pentue

Bo
L -pentue

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme