Uutiset

2021-2007

>  Takaisin ylös

20.3.2022

Viimeisen kahden kuukauden aikana A-koirat ovat tehneet tulosta erityisesti rally-tokossa ja agilityssä. Tuloksista ovat vastanneet Tuija ja tytöt eli Nekku (Amazeme Beaming Beauty) ja Sani sekä Eveliina ja Dina (Amazeme Love Laughs At Locksmihts), Milma ja Hoppu (Amazeme Fool Moon), Heli ja Vinja (Amazeme Twenty Pence) sekä Ruotsin tytöt Lena ja Lace (Amazeme Twilight Grace). Tuija ja Nekku ovat tehneet mestariluokassa kaksi hyväksyttyä tulosta 1-tuloksella. Tämä parivaljakko sai myös RTK4-koulutustunnuksen eilen rotumestaruuskisoissa. Samoissa kisoissa Mimmu ja Hoppu tekivät kolmannen hyväksytyn tuloksen mestariluokassa ja saivat näin ollen RTK4-koulutustunnuksen. Samaisessa kisassa Eve ja Dina tekivät hienon radan avoimessa luokassa. Ruotsissa Lena ja Lace saivat ensimmäisen ykköstuloksen mestariluokasta. Myös Lacen sisko, Vinja, ja Heli tekivät ensimmäisen hyväksytyn tuloksen mestariluokassa. Tuhannesti onnea Tuijalle, Lenalle, Helille ja Evelle hienoista tuloksista!

Minä olen taas kisaillut agilityssa Brien (Amazeme Bejeweled Queen) ja Chilin (Amazeme Queen Of Roads Untraveled) kanssa. Yhtään nollaa emme ole vielä onnistuneet saamaan mutta läheltä on liipannut useamman kerran. Sen sijaan Jussi ja Hupsu (Amazeme Enth E Nd) räjäyttivät potin ja nousivat kolmosiin yhden päivän aikana. Tuhannesti onnea Jussille ja Hupsulle!

Näyttelyt eivät ole vielä oikein alkaneet täällä Suomessa mutta sen sijaan Baltiassa ne ovat kivasti pyörineet. Meidän oma komistus, Rio (Amazeme Ultimate Twist), on pyörähtänyt muutamassa näyttelyssä varsin mukavin tuloksin: Rio on saanut nyt jo kaksi Liettuan sertiä. Riolta kuvattiin myös selkä ja poika sai LTV0-tuloksen. Tuhannesti onnea Aistella hienoista näyttely- että terveystuloksista!


22.1.2022

Niin on taas uusi vuosi käynnistynyt. Vuosi alkoi hienolla 1-tuloksella tokon kuninkuusluokassa. Tästä tuloksesta vastasi Velho (Amazeme Went So Wild) ja Minna, jotka kisasivat vuoden ensimmäisenä päivänä uusilla säännöillä ihan ensimmäisen kerran koko tokohistorian. Tokon arvosteluohjeethan muuttuivat vuoden alussa. Hienosti tehty tältä parivaljakolta! Paljon onnea Minna ja Velho!

Minä sen sijaan olen kisannut agilityssa Brien (Amazeme Bejeweled Queen) ja Chilin (Amazeme Queen Of Roads Untraveled) kanssa. Monta kertaa nollatulos on ollut aivan hiuskarvan varassa mutta viime viikonloppuna onnistuin juoksemaan kaksi nollarataa Chilin kanssa. Chili siis nousi kakkosiin ja juoksipa vielä ensimmäisen luvansa kakkosluokassa.

Rally-tokon puolellakin tuli juuri tänään hienoja tuloksia, joista vastasivat Tuija ja tytöt eli Nekku (Amazeme Beaming Beauty) ja Sani (Amazeme Joke With Me Not). Nekku kisasi ensimmäisen kerran mestariluokassa ja sai hienon hyväksytyn tuloksen tullen toiseksi luokassaan. Sani kisasi avoimessa luokassa ja sai hienon täydet pisteet voittaen luokkansa. Paljon onnea Tuijalle hienoista radoista ja tuloksista!


Amazeme