Uutiset

2019-2007


13.2.2020

Olemme saaneet Kennelliitosta oikein mukavia uutisia, sillä K-pentueesta kuvissa on nyt käynyt myös Aava, Bobby ja Taiga. Taigan lonkka- ja selkälausuntoja vielä odotetaan mutta kyynärät olivat 0/0 ja olat puhtaat (INCOC). Bobbylla ja Aavalla molemmilla lonkat tulivat A/A:na ulos, kyynärät 0/0:na, selkä LTV0:na ja VA0:na. Molemmilla myös olat puhtaat (INCOC). Kyllä noilla kelpaa painella menemään! Tuhannesti onnea Bobbyn ja Aavan perheille terveluustoisesta harrastuskaverista!

Tokossa kisasi hienosti viime viikonloppuna Weeti, sillä Weeti teki jo kolmannen 1-tuloksen alokasluokassa ja sai näin ollen TK1-koulutustunnnuksen. Paljon onnea Johannalle ja Weetille uudesta koulutustunnuksesta!

Weetin siskopuoli, Freya, sen sijaan kisasi kuun alussa rally-tokossa tehden taas upean hyväksytyn tuloksen alokasluokassa. Tuhannesti onnea Nina ja Freya hienosti menneestä kisasta!

Freyan ja Weetin serkku, Lace, kisasi agilityssa loistavasti saaden jo toisen agilitysertin! Yhtä uupuu Ruotsin Agilityvalio -arvosta! Lacehan on jo Ruotsin Hyppyvalio ja toivon mukaan jo tänä vuonna myös SE AVA! Oikein paljon onnea Lenalle ja Lacelle sertistä!

Viime viikolla tuli FCI:ltä hyvin mieluista postia, sillä nyt sekä Chili, Ukko ja Sera ovat virallisesti Kansainvälisiä Näyttelyvalioita. Paljon onnea Säteelle ja Jennille uudesta tittelistä!


31.1.2020

Vuotemme on alkanut hienoilla näyttely-, rally-toko- ja terveystuloksilla. Parisen viikkoa sitten Nala Lahden ryhmänäyttelyssä veti koko potin kotiin ollen ROP. Nala sai samalla viimeisen sertinsä Suomen Muotovalioarvoa varten. Nalan sisko, Molly kunnostautui samana viikonloppuna rally-tokossa kisaten hienon hyväksytyn tuloksen avoimessa luokassa. Viikkoa myöhemmin Molly teki jo toisen hyväksytyn tuloksen avoimessa luokassa. Minä myös kisasin samoissa kisoissa Chilin (vaihtelevin tuloksin), Sirun, Superin ja Kiian kanssa. Nähtiinpä lauantaina myös nuori herra, Remi, ensimmäistä kertaa rally-tokokisoissa ja sehän meni oikein mainiosti. Remi sai 99 pistettä debyyttiradaltaan ja voitti luokkansa. Samaisessa kisassa kisasin minä Sirun kanssa 94 pisteen tuloksen. Sijoituimme kolmanneksi. Siru sai samalla RTK1-koulutustunnuksen, sillä viikkoa aikaisemmin olimme tehneet 98 pisteen hyväksytyn radan.

Chili ei onnistunut omalla radallaan, emmekä saaneet tulosta. Viikkoa aikaisemmin saimme jo toisen hyväksytyn tuloksen MES-luokassa. Kiia puolestaan on suoriutunut tasaisesti. Rotumestaruuskisoissa 18. päivä Kiia riehaantui ja teki 77 pisteen tuloksen. Viikkoa myöhemmin pisteitä kerättiin kasaan 81. Super sen sijaan on ollut nyt oikein hyvässä vedossa. Rotumestaruuskisoissa Super teki 97 pisteen radan ja oli 5. paras bordercollie. Viikkoa myöhemmin Super teki 96 pisteen radan.

Samaisena viikonloppuna oli KV Turku, jonne oli ilmoittautunut lähes 30 bortsua. Näistä totta kai suurin osa narttuja. Meidän tytöt pärjäsivät kuitenkin hienosti, sillä kaikki tytöt saivat erinomaisen. Nuorten luokassa Kiira sijoittui hienosti ensimmäiseksi ja lopuilta PN-kehässä kolmanneksi SERTin ja vara-CACIBin kera! Samaisessa luokassa juoksi Lyyli kolmanneksi. Myös Wiima sai erinomaisen muttei sijoittunut nuorten luokan kilpailuluokassa. Avoimessa luokassa meiltä oli sisarukset Luna ja Nala sekä Pimu. Kaikki tosiaan saivat erinomaisen ja Luna juoksi itsensä toiseksi SA:n kera. PN-kehässä ei tullut sijoitusta. Nala sijoittui avoimessa luokassa kolmanneksi ja Pimu neljänneksi. Päivän kruunasi ROP Kasvattaja -voitto! Tuhannesti onnea Jaanalle, Sinille, Satulle ja Säteelle hienosta näyttelypäivästä! Tuhannesti onnea myös Satulle ja Mimmulle hienoista rally-tokotuloksista! Kuvan kasvattajaryhmästämme on ottanut Tiina Saarinen.

Mutta ei tässä kaikki. Tällä viikolla Lynnin ja Bon pennuista ensimmäinen, Flow, kävi kuvissa. Lonkat tulivat Kennelliitosta A/A:na, kyynärät 0/0:na ja selkä LTV0:na. Polvet olivat 0/0 ja olista otettiin INCOC-lausunto ja sen mukaan myös olat olivat terveet. Miljoonasti onnea Essille terveluustoisesta ja kaiken puolin muuten hienosta kaverista! Toivon mukaan myös perästä tulevat sisarukset saavat yhtä hienoja kirjaimia ja numeroita!

>  Takaisin ylös

Amazeme