Esittely

Super PMV13 Perheeseemme kuuluvat bordercollietyttöjen Kiian, Superin, Brien ja Chilin lisäksi mieheni Teemu että lapsemme Elias, Tuomas ja Luukas. Vanhin lapsistani, Milja, opiskelee nykyisin Kuopiossa, josta olen kotoisin. Nancy on ensimmäinen oma koirani mutta lapsena puuhailin päivittäin naapurini koirien kanssa. Kun olin lukioikäinen,  meillä oli kotona parhaimmillaan kolme dobermannia. Koirien ulkoiluttamisen lisäksi harrastin tuolloin valokuvausta, näyttelemistä, uintia, itsepuolustuslajeja  sekä lukemista.

Vuonna 2000 valmistuin filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta. Ammatiltani olen siis kieltenopettaja. Keväällä 2016 sain valmiiksi Yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon. Laukaaseen muutimme vuonna 2006 ja olemme viihtyneet täällä erinomaisesti. Täältä löytyy upeita lenkkimaastoja ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Harrastuspuolella olen kouluttautunut sekä agilityn että tokon koetoimitsijaksi. Tämän lisäksi olen tokossa myös pätevöitynyt koulutusohjaaja, liikkeenohjaaja ja viimeisimpänä tuomari. Olen kouluttanut tottelevaisuutta vuodesta 2008 ja tuomaroinut vuodesta 2016. Tokon lisäksi olen kiinnostunut pk-hausta, pk-jäljestä, vepestä, fh-jäljestä, agilitysta ja rallytokosta. Olen myös kisannut näissä kaikissa lajeissa. Myös näyttelyt ovat yksi harrastuksistani.

Kuulun seuraaviin yhdistyksiin:
Suomen Kennelliitto ry
Suomen Bordercolliet ja Australiankelpiet ry
Suomen Koirankasvattajat ry
Pieksämäen Palveluskoirayhdistys ry
Laukaan Koiraharrastajat ry
Muuramen Seudun Kennelkerho ry
Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry
Amazeme