Esittely

Super PMV13 Perheeseemme kuuluvat bordercollietyttöjen Nämpän, Kiian, Superin ja Brien lisäksi shelttityttömme Nasta sekä mieheni Teemu että lapsemme Elias, Tuomas ja Luukas kissaamme Almaa unohtamatta. Vanhin lapsistani, Milja, opiskelee nykyisin Kuopiossa, josta olen kotoisin. Nancy on ensimmäinen oma koirani mutta lapsena puuhailin päivittäin naapurini koirien kanssa. Kun olin lukioikäinen,  meillä oli kotona parhaimmillaan kolme dobermannia. Koirien ulkoiluttamisen lisäksi harrastin tuolloin valokuvausta, näyttelemistä, uintia, itsepuolustuslajeja  sekä lukemista.

Vuonna 2000 valmistuin filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta. Ammatiltani olen siis kieltenopettaja. Keväällä sain valmiiksi Yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon. Laukaaseen muutimme vuonna 2006 ja olemme viihtyneet täällä erinomaisesti. Täältä löytyy upeita lenkkimaastoja ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Harrastuspuolella olen kouluttautunut sekä agilityn että tokon koetoimitsijaksi. Järjestän seurassamme vuosittain 1-2 tokokoetta. Tämän lisäksi uusimpana aluevaltauksena olen suorittanut myös tokon liikkeenohjaajan, koulutusohjaajan ja ylituomari 1 -kurssit. Valmistuin keväällä 2016 TOKOn ylituomariksi. Olen kouluttanut tottelevaisuutta vuodesta 2008. Tokon lisäksi olen pitänyt myös näyttelykursseja. Kouluttamisen lisäksi olen istunut kaksi kautta Laukaan koiraharrastajien hallituksessa sekä vuoden 2014 istuin Suomen bordercolliet ja australiankelpiet ry:n hallituksessa.
Amazeme