L-pentue

Senna (FI MVA EE MVA Heaven's Dust Of Bordertreowe) aloitti juoksunsa 15.2. Urokseksi olemme valinneet jo kaksi kertaa aikaisemmin käyttämäni vanhan herran BO:n (DE MVA AT MVA DE JMVA DE JMVA (VDH) Simaro Dressed In Black). Pennut syntyivät 30.4. Pentueeseen syntyi 6 tyttöä (4 mustavalkoista, 1 seal ja 1 tricolour) ja yksi poika (seal). Pennut ovat luovutuksessa juhannusviikolla.

→ Linkki pentueen omaan FB-ryhmään ja PENTUBLOGIIN.

Senna kisaa tokossa alokasluokassa, josta sillä on kaksi 1-tulosta. BH on vielä työn alla mutta hoitunee mahdollisten pentujen jälkeen. Senna on valioitunut sekä Suomen että Viron Muotovalioksi. Luonnetestistä Senna sai 129 pistettä ja laukausvarma.

Luonteeltaan Senna on leikkisä koira, joka tykkää treenata. Kisatilanteissa palkattomuus vie jossain määrin välillä parhaimman terän. Myös Sennan vilkkaus näkyy bortsumaisena häiriöherkkyytenä, vaikka arjessa ja reissuissa Senna antaa itsestään hyvin rauhallisen kuvan. Kotosalla Senna on rauhallinen ja sopeutuu uusiin tilanteisiin ja paikkoihin nopeasti. Saalisvietiltään Senna ei ole voimakkain mutta tykkää kyllä palloleikeistä. Ihmiselle nöyränä koirana vetoleikit ovat huomattavasti mukavampia toisten koirien kanssa. Iän myötä näihin on tullut uskallusta kyllä ihan oman omistajansa kanssa. Senna tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Se suorastaan rakastaa juoksu- ja hippaleikkejä. Senna onkin metsässä todellinen camel boots. Senna on myös ahne koira. Se palkkautuu erinomaisesti huonommallakin namilla. Alusta-arkuuksia ei Sennalla ole koskaan ollut, eikä se ole reagoinut koviin ääniin (kuten ilotulitukset, ukkonen jne.). Senna ei myöskään käytä ääntään oikein missään tilanteessa. Sennaan pääsee tutustumaan Kuopiossa.

BO on hyvin charmantti, rauhallinen ja lempeä herrasmies, joka myös innostuu leikistä niin tarvittaessa. BO suorastaan hullaantuu palloleikeistä ja on todella innokas taistelemaan lelusta. BO rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee toimen kaikkien koirien kanssa. BO on myös arjessa todella helppo ja sopeutuu uusiin tilanteisiin välittömästi. Ääntään BO ei käytä, kuten ei myöskään hänen pentunsa meidän omasta B-pentueesta. Olen ollut todella tyytyväinen Hillan ja BO:n jälkeläisiin, minkä vuoksi haluan käyttää uudelleen BO:ta. BO ei myöskään ole koskaan reagoinut meillä ollessaan koviin ääniin (kuten ilotulitukset).

Projektin edetessä lisäämme tänne pentueen oman blogin, josta voit lukea lisää vanhemmista ja niiden suvuista. Ennen tätä voit kysyä lisää Sennasta laittamalla sähköpostia tai vaikkapa soittamalla.


FI MVA EE MVA
Heaven's Dust Of Bordertreowe
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: puhtaat
Selkä: LTV0, VA0
Silmät: OK (2016), PPM-iris (2018), ml. gonioskopia
TOKO: ALO1 x 2
Luonnetesti: 129 pistettä, laukausvarma
Näyttelyt: FI MVA EE MVA

DE MVA AT MVA DE JMVA DE JMVA (VDH)
Simaro Dressed In Black
Lonkat: B1
Kyynärät: 0/0
Selkä: LTV1, VA0, SP1
Silmät: OK (2011, 2014, 2018), ml. gonioskopia
Näyttelyt: Saksan ja Itävallan valio


Amazeme