TALVI 2024E2-pentue


Ensi vuoden alkuun on suunnitteilla pentue "Neelalle" (FI MVA Amazeme Secret Kept). Juoksujen pitäisi alkaa joulukuussa, joten jos hyvin käy, saamme pentuja helmikuussa. Isäehdokkaan ilmoitamme myöhemmin. Voit seurata projektin kehittymistä pentueen omassa Facebook-ryhmässä. (Linkki julkaistaan myöhemmin)


Neela

FI MVA
Amazeme Secret Kept
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Olat: terve/terve
Selkä: LTV0, VA0
Silmät: terveet pentuna ja 10/2023 (ml. gonioskopia)
Geenitestit: CEA, TNS, SN, MDR1, ICM, EOAD, RS/DM ja GG/GLAU normaali (Wisdom Panel)
Näyttelyt: FI MVA
Luonnetesti: 168 p., laukausvarma, hyväksyttä
Agility: 1-luokka, LUVA x 1


Sinun on hyvä tietää, että...

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme